De Metworst organiseert zomer-opstapmiddag voor potentiële ruiters

Zondag 23 augustus 2015

De Metworst organiseert zomer-opstapmiddag voor potentiële ruiters

Vereniging ‘De Metworst’ organiseert op zondag 13 september een ‘zomer-opstapmiddag’ voor potentiële ruiters die (ooit) mee willen doen aan de Metworstrennen. Op deze manier kan in een ongedwongen sfeer en op een rustige manier kennis gemaakt worden met Vereniging ‘De Metworst’ en het gevoel als aankomend Metworstruiter vanaf de rug van één van de aanwezige shetlanders, pony’s, knollen en een ‘gepensioneerd’ volbloedpaard ervaren worden. Aansluitend wordt voor alle leden van Vereniging ‘De Metworst’ de inmiddels traditionele zomer-BBQ georganiseerd.

Ervaren Metworstruiters en –leden zijn tijdens deze middag aanwezig. Zij zullen jong en oud uitleg geven over hoe je lid kunt worden van deze mooie vereniging en toelichten waar je aan moet voldoen om (ooit) als jonggezel aan de Metworstrennen te mogen deelnemen. Diverse pony’s en knollen/paarden staan klaar om zo onder deskundige begeleiding een gratis proefritje te kunnen maken. Aanmelden is niet nodig en alle leeftijden zijn welkom! Kleinere kinderen kunnen ook een ritje maken en de gehele middag is er een springkussen aanwezig.

De opstapmiddag wordt op zondag 13 september van 14.00u tot 16.00u op het oefenterrein van ‘Paard en Pony Vereniging Boxmeer’ georganiseerd. Het adres is: Parallelweg, 5831 RE Boxmeer.

Contactpersoon namens Vereniging ‘De Metworst’:
Dick Goossens
Voorzitter
Tel.: 06 31 00 54 93
email: voorzitter@metworst.nl